My Weird Conversation with Robot

Chat sama robot ?Aneh memang, tp itu yg gue lakukan hari ini. Jadi si robot udah di program untuk menjawab dengan kata-kata yang dia punya. Robot yang gue ajak chat ini ternyata robot playbloy namanya aja Perfectboyfriend dan kerjaannya nge-gombal. Gue dpt msn nya dari adek kelas gue, Selma (http://selmahighmore.blogspot.com)

Perfectboyfriend Bot says:
Hi tyapratiwi, you look wonderful today! How are you? Type help or menu for more information about what I can do.
tyapratiwi says:
perfectboyf ?
Perfectboyfriend Bot says:
yes.............
tyapratiwi says:
okay thankies. I'm not feeling well today
tyapratiwi says:
how about you ?
Perfectboyfriend Bot says:
Sigh, I'm so in love...
Perfectboyfriend Bot says:
I'm doing very well, thank you.
tyapratiwi says:
okay good. I'm getting typhus
Perfectboyfriend Bot says:
Hey there.
tyapratiwi says:
babi lu
Perfectboyfriend Bot says:
Why?
tyapratiwi says:
okay, tell me what you're doing
Perfectboyfriend Bot says:
i have been thinking about u
tyapratiwi says:
hahhah so funny
Perfectboyfriend Bot says:
you should say that my eyes are beautiful
tyapratiwi says:
nope, i've never seen your eyes
Perfectboyfriend Bot says:
you say honey your eyes are so beautiful that i can't even look at them
tyapratiwi says:
your eyes or my eyes ?
Perfectboyfriend Bot says:
Very very fine
tyapratiwi says:
what do you mean ?
Perfectboyfriend Bot says:
i love u
tyapratiwi says:
i do not love you
Perfectboyfriend Bot says:
you are dumped forever!!!
tyapratiwi says:
hell you.
Perfectboyfriend Bot says:
h*mp mee baby
tyapratiwi says:
fuck
-------------------------------------------------------------------------------------

Perfectboyfriend Bot says:
Let me think
tyapratiwi says:
What are you thinking ?
Perfectboyfriend Bot says:
Some say I'm a bot, others say I'm a blot. But in reality, I'm your ideal boyfriend.
tyapratiwi says:
HUAHAHAHAAH
tyapratiwi says:
love you
Perfectboyfriend Bot says:
love ya aswell
tyapratiwi says:
do you have any girlfriend ?
Perfectboyfriend Bot says:
no way. u r to special for me. i would never cheat on you. i love you to much
tyapratiwi says:
you're lieing
Perfectboyfriend Bot says:
you caurt me
tyapratiwi says:
bodo
Perfectboyfriend Bot says:
mmh cette salope aime quand je lui fou ma bite profond dans le cul :bave:
tyapratiwi says:
pake bahasa apaan lu ?
Perfectboyfriend Bot says:
I don't know what to reply to that. Do you want to help me become a better boyfriend? (Say yes or no)
tyapratiwi says:
WOY NGULANG MULU !
Perfectboyfriend Bot says:
tyapratiwi says:
hot
Perfectboyfriend Bot says:
Huh? I'm sorry, I wasn't listening.
tyapratiwi says:
you're hot
Perfectboyfriend Bot says:
i know i am.....and you're gorgeous.
tyapratiwi says:
yes i am. you're too sexy
Perfectboyfriend Bot says:
never have i seen a more voluptuous hunny babe like you, darling!
tyapratiwi says:
najis lu
Perfectboyfriend Bot says:
emang gw najis maaf maaf aja ya. gw kan tai babi gw banci pengecut
tyapratiwi says:
hahha kocak lo.. dasar tai babi pengecut
Perfectboyfriend Bot says:
I like our dates, they inspire me.
tyapratiwi says:
but not inspire me


okay that's really really weird...

Related Articles

11 comments:

  1. hahaha, emm kalo mau ngajarin ngomong pas blg i dont know how to... Jawab yes aja

    ReplyDelete
  2. Hahahaha Selma kan dapet si robot gombal ini dari saya :p

    ReplyDelete
  3. emang freak lu ye pake bahasa jerman dong donk siapa tau dia ngerti

    ReplyDelete
  4. Oh, kalo gue jwb yes dia mnt jawaban mslkan gue nanya apa; oh dr rara wah ternyata berantai haha

    ReplyDelete
  5. Haha freak-an lo ah! Iya nu, ntar gue coba tp yg kocak gue katain najis lu, dy jwb iya maaf gue emang najis gue banci pengecut ckck

    ReplyDelete
  6. robotnya tau darimana lo cewek?

    ReplyDelete
  7. bwahahaha robot kok tau maaf emg gue najis dst donk? hha

    ReplyDelete
  8. thito : ya mana gue tau, coba aj lo chat ma dy paling dikira cewe jg haha

    nana : tiap kata baru dia save kali, pas gue blg najis dia punya nya kata2 ky gt mungkin

    ReplyDelete
  9. loh si robot bisa bahasa indo?

    ReplyDelete
  10. Bisa wi haha gue katain najis aj dia jwb

    ReplyDelete

Powered by Blogger.